Anghel Iordănescu: Un rezultat de egalitate ar fi fost mai aproape de adevăr

Fostul antrenor al echipei naţionale a României, Anghel Iordănescu, a declarat, duminică, după ce Dinamo a învins-o pe Steaua, scor 2-1, că un rezultat de egalitate ar fi fost mai aproape de adevăr.

58 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu: Un rezultat de egalitate ar fi fost mai aproape de adevăr

Anghel Iordănescu: Un rezultat de egalitate ar fi fost mai aproape de adevăr (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Chiar dacă regret că Steaua a pierdut, un rezultat de egalitate ar fi fost mai aproape de adevăr. Derbiul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi chiar dacă nu îmi face plăcere trebuie să o felicit pe Dinamo. Steaua cred că a avut un penalti la Bilaşco, cel puţin aşa am văzut eu. În seara asta Stelei i-a lipsit viteza şi determinarea", a spus Iordănescu.

Antrenorul secund al echipei Dinamo II Bucureşti, Ionel Ganea, consideră că această victorie este importantă pentru moralul jucătorilor: "Dinamo a reuşit să se mobilizeze pentru acest meci important. Este important pentru moralul jucătorilor că au reuşit să câştige. Rivalitatea dintre cele două echipe nu o să dispară niciodată, iar dacă stadionul ar fi avut mai multe locuri cu siguranţă ar fi fost plin".

Formaţia Dinamo Bucureşti a câştigat, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), derbiul cu numărul 123 susţinut în compania eternei rivale, Steaua Bucureşti, în etapa a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici