Anghelache: Am timp să mă gândesc şi să găsesc soluţia cea mai bună pentru postul de antrenor

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat, miercuri, înaintea unei întâlniri cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă, că are timp să se gândească la cea mai bună soluţie privind viitorul antrenor, după renunţarea la Cornel Ţălnar.

117 afișări
Imaginea articolului Anghelache: Am timp să mă gândesc şi să găsesc soluţia cea mai bună pentru postul de antrenor

Constantin Anghelache (Imagine: Gabriela Arsenie/Mediafax Foto)

"Ce era să-i spunem lui Ţălnar după declaraţiile date? Să-i mulţumim? Asta e o chestie de «cherestea». Nu cunosc situaţia domnului Dinu, deocamdată are contract până în octombrie, eu aşa ştiu. Pe mine nu m-a dezamăgit niciun jucător, fiecare a jucat ce a putut. Vizavi de conducere niciun jucător nu şi-a exprimat dorinţa de a pleca. Deocamdată se intră în vacanţă, am timp atât de mult să mă gândesc şi să găsesc soluţia cea mai bună în ceea ce priveşte adevărul. Abia s-a terminat meciul, de 12 ore, ce să fac, să emit ipoteze? Asta e diferenţa între mine şi restul celor care sunt la Dinamo. Se spun lucruri atunci când există", a declarat Anghelache.

Întrebat despre contactarea lui Răzvan Lucescu, Anghelache a răspuns: "Din cauza celor din Qatar, am şi evitat să iau legătura cu Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu. Nu e nicio discuţie în acest moment cu Răzvan".

Anghelache se întâlneşte, miercuri, la hotelul Rin, cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi cu mai mulţi jucători.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici