Anglia a învins Noua Zeelandă şi s-a calificat în finala Cupei Mondiale de rugby

Echipa naţională a Angliei a învins Noua Zeelandă, sâmbătă, la Yokohama, scor 19-7, şi s-a calificat în finala Cupei Mondiale de rugby.

288 afișări
Imaginea articolului Anglia a învins Noua Zeelandă şi s-a calificat în finala Cupei Mondiale de rugby

Anglia a învins Noua Zeelandă şi s-a calificat în finala Cupei Mondiale de rugby

Englezii au deschis scorul după doar două minute, în urma eseului reuşit de Manu Tuilagi. Transformarea lui Owen Farrel şi lovitura de pedeapsă a lui George Ford au dus scorul la 10-0, la pauză, în favoarea Angliei.

După pauză, George Ford a mai punctat prin alte trei lovituri de pedeapsă, iar Noua Zeelandă a răspuns prin eseul lui Ardie Savea şi transformarea lui Richie Mo'Unga, realizări insuficiente pentru a se apropia de Anglia.

Astfel, Anglia a obţinut a patra calificare din istorie în finala Cupei Mondiale, în timp ce Noua Zeelandă, campioană a lumii de trei ori, suferă prima înfrângere la turneul final din 2007 şi părăseşte competiţia în penultimul act.

În finala Cupei Mondiale, Anglia va întâlni învingătoarea din partida Ţara Galilor-Africa de Sud, care va avea loc duminică, de la ora 11:00, la Yokohama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici