Anglia învinge în deplasare Germania cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0 - VIDEO

Echipa naţională a Angliei a reuşit să învingă, în deplasare, campioana mondială Germania cu scorul de 3-2. Jucătorul echipei Tottenham Hotspur, Eric Dier, a fost omul decisiv pentru britanici în partida desfăşurată la Berlin.

478 afișări
Imaginea articolului Anglia învinge în deplasare Germania cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0 - VIDEO

Anglia învinge în deplasare Germania cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0 - VIDEO

Germania a controlat prima parte a jocului, în care a avut şi un gol anulat eronat, la Mario Gomez, pe motiv de offside. Până la urmă, campioana mondială a deschis scorul înainte de pauză. Mijlocaşul echipei Real Madrid, Toni Kross, a fructificat pasa ideală primită de la Mesut Ozil. Fotbalistul Mario Gomez şi-a luat revanşa după golul anulat în prima repriză şi a mai marcat o dată în poarta englezilor. De data aceasta, reuşita a fost valabilă şi, din minutul 57, Germania conducea cu 2-0.

A fost semnalul de revenire pentru naţionala Angliei, care a ieşit la atac şi a întors rezultatul. Golgheterul formaţiei Tottenham Hotspus, Harry Kane, a redus din diferenţă în minutul 61. Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, l-a introdus pe cel mai bun marcator din Premier League, Jamie Vardy, de la liderul Leicester City. Atacantul nu a dezamăgit şi a făcut 2-2, cu un sfert de oră înainte de final. Anglia, singura echipă care nu a pierdut niciun punct în preliminariile pentru Campionatul European din Franţa, a dat lovitura în minutele de prelungiri, prin mijlocaşul Eric Dier.

Măsurile de securitate la partida disputată la Berlin au fost speciale, după atentatele care au avut loc, marţi dimineaţă, 22 martie, în capitala Belgiei, Bruxelles.

Pentru cele două echipe naţionale mai urmează un meci amical, marţi, 29 martie. Naţionala Germaniei va întâlni, pe teren propriu, Italia, în timp ce Anglia va juca, tot pe teren propriu, cu Olanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici