Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou în a doua rundă a super meciului de la Riyadh. Fostul campion UFC a rămas minute întregi la podea după lovitura finală

Boxerul britanic Anthony Joshua l-a bătut pe Francis Ngannou, fostul deţinător al titlului UFC, în Arabia Saudită. Sportivul l-a făcut KO în a doua rundă.

2073 afișări
Imaginea articolului Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou în a doua rundă a super meciului de la Riyadh. Fostul campion UFC a rămas minute întregi la podea după lovitura finală

Foto: Captura DAZN Boxing

Joshua a câştigat ultimele trei lupte înainte de a accepta această întâlnire cu Ngannou, al cărui talent şi recunoaştere a numelui a transformat meciul în unul de bani mulţi.
 
Fostul dublu campion mondial l-a pus la pământ pe fostul star din MMA prin KO în repriza a doua, cu o dreaptă puternică.
 
Luptătorul camerunez Ngannou s-a prăbuşit la podea unde a stat mai multe minute după pumnul final al lui Joshua, în vârstă de 34 de ani.
 
Ameţit şi rănit, Ngannou a reuşit să îşi revină după minute bune şi a schimbat câteva cuvinte cu Joshua, în timp ce învingătorul l-a îndemnat "să nu părăsească" boxul în ciuda înfrângerii zdrobitoare.
 
Joshua l-a lăudat pe adversarul său cu privire la meciul din octombrie cu Tyson Fury - o confruntare pe care camerunezul a pierdut-o la limită.
 
Pugilistul care provine din Watford a adăugat că Ngannou a fost o "inspiraţie [şi un] mare campion", iar înfrângerea "nu ar trebui să-i ştirbească din capacităţile sale".
 
"El poate veni din nou. I-am spus că nu ar trebui să părăsească boxul. Are două meciuri şi a luptat cu cei mai buni", a spus Joshua.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici