Anthony Martial întâmpinat de idolul său, brazilianul Ronaldo, în timpul prezentării de la Sevilla

Atacantul lui Man United, Anthony Martial, şi-a finalizat transferul sub formă de împrumut la Sevilla, unde va încerca să încheie sezonul în forţă, în tentativa de a-şi adăuga noi trofee în palmares. La sosirea sa în Spania, francezul a fost întâmpinat cun mesaj al idolului său, brazilianul Ronaldo.

207 afișări
Imaginea articolului Anthony Martial întâmpinat de idolul său, brazilianul Ronaldo, în timpul prezentării de la Sevilla

Anthony Martial întâmpinat de idolul său, brazilianul Ronaldo, în timpul prezentării de la Sevilla

Sevilla a întins covorul roşu pentru sosirea lui Anthony Martial la club, sosire onorată şi de prezenţa virtuală a unui adevărat star al istoriei fotbalului.

Martial şi-a finalizat marţi transferul temporar de la Manchester United, iar acum se va alătura pretendenţilor la titlul din La Liga, pentru restul sezonului.

Francezul îşi exprimase clar dorinţa de a pleca de la Diavolii Roşii, după ce şi-a pierdut şansele de titularizare, în urma sosirilor lui Cristiano Ronaldo şi Jadon Sancho.

Martial este acum pregătit să se alăture echipei lui Julen Lopetegui, care, întâmplător, se află pe lista scurtă pentru a deveni următorul antrenor al lui United.

Martial a fost primit la Sevilla miercuri dimineaţă, unde s-a întâlnit cu presa şi a pozat pentru prima dată în emblematicul tricou cu dungi alb-roşii.

Francezul a avut parteşi de o surpriză autentică, acesta primind un mesaj emoţionant din partea idolului său, brazilianul Ronaldo.

Legendarul atacant brazilian, cunoscut sub numele de "Il Fenomeno", a fost idolul lui Martial în copilărie, alături de colegul său de la Selecao, Ronaldinho.

„Cei doi mari eroi ai mei au fost amândoi brazilieni: Ronaldinho şi Ronaldo, pentru că aveau magie în picioare!", a declarat el pentru site-ul oficial al lui United în 2018.

„Cam toţi jucătorii din grupa mea de vârstă de atunci probabil că v-ar spune acelaşi lucru".

Aşa că Martial şi-a reţinut cu greu lacrimile când a fost surprins cu un mesaj de la eroul său, în timpul prezentării sale pe terenul de pe Ramon Sanchez-Pizjuan.

„Bună, Martial, ce mai faci? Bine ai venit în La Liga şi la Sevilla! Acesta este un club mare în Spania şi un club mare în Europa", a spus Ronaldo.

„Au fani incredibili şi joacă într-un oraş fantastic. Aşa că îţi doresc toate cele bune şi sper să ne vedem în curând. O îmbrăţişare mare şi mult noroc".

„Am vrut să vin ca să pot juca şi să arăt ce pot face în echipă", a declarat Martial. „În ultimele luni m-am antrenat foarte mult. Sper să mă pot antrena în curând cu coechipierii mei şi să lucrez bine cu ei pentru a ne lupta pentru competiţiile în care suntem angrenaţi.

Sunt pregătit să joc. M-am antrenat din greu pentru a fi pregătit şi dacă antrenorul vrea să joc, o voi face acum", a spus martial, citat de The Mirror.

El a adăugat: „Câştigarea celei de-a şaptea ediţii a Europa League este un obiectiv important. De asemenea, finala este aici, aşa că vom face tot posibilul pentru a câştiga cupa.

Obiectivul meu este să joc, să ajut echipa şi asta înseamnă să mă bucur pe teren, să înscriu şi să dau pase de gol. Acesta este obiectivul pentru mine în următoarele luni".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici