Anton Doboş a fost externat

Fostul internaţional Anton Doboş a fost externat, luni, de la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, la trei săptămâni după ce a fost operat pe creier în urma unui accident de circulaţie în care a fost implicat la 31 august.

18 afișări
Imaginea articolului Anton Doboş a fost externat

Doboş a fost externat (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Clinicii de Neurochirurgie din Cluj şi medicul care l-a operat pe Anton Doboş, Ştefan Florian, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că fostul preşedinte al Universităţii Cluj a fost externat, starea sa fiind bună.

"El va continua recuperarea, ceea ce înseamnă că va face kinetoterapie, psihoterapie şi logopedie. A fost externat în stare bună", a precizat Florian.

Fostul preşedinte al clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie la data de 31 august în urma căruia a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Cluj.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3.20, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, din cauza fostului preşedinte al clubului Universitatea Cluj, care a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi a lovit un tir parcat regulamentar într-o alveolă special amenajată.

În urma impactului, maşina condusă de Anton Doboş a ricoşat în trei tuburi de canalizare depozitate pe marginea drumului.

Anton Doboş a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Judeţean Cluj, dar era conştient.

După aproximativ două ore, starea sănătăţii fostului oficial al Universităţii Cluj s-a înrăutăţit şi a fost transferat la Spitalul de Neurochirugie Cluj, unde i s-a descoperit un hematom, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici