Antonio Moreno Sanchez şi Helder de Castro au semnat cu "U" Cluj

Managerul general al Universităţii Cluj, Marian Pană, a declarat joi că jucătorii Antonio Moreno Sanchez şi Helder Fernando Fereira de Castro au semnat cu formaţia antrenată de Cristian Dulca.

102 afișări
Imaginea articolului Antonio Moreno Sanchez şi Helder de Castro au semnat cu "U" Cluj

Antonio Moreno Sanchez şi Helder de Castro au semnat cu "U" Cluj (Imagine: Mircea Roşca/Arhiva Mediafax Foto)

Conform site-ului oficial al clubului, portughezul Helder de Castro, în vârstă de 24 de ani, evoluează ca mijlocaş ofensiv şi a jucat în ultimul sezon în liga secundă portugheză, la Feirense, pentru care a înscris de patru goluri în 24 de partide. Helder de Castro a semnat un contract pe trei ani.

Al doilea jucător care a semnat cu Universitatea Cluj este un fotbalist spaniol, care evoluează ca fundaş dreapta. Antonio Moreno Sanchez, în vârstă de 27 de ani, a fost format în pepiniera clubului fotbalist crescut la Atletico Madrid, unde a jucat la echipa secundă, precum şi în câteva partide ale echipei de seniori. În ultimul sezon, Moreno a îmbrăcat tricoul echipei Guadalajara, din al treilea eşalon al fotbalului spaniol.

Referitor la cele două transferuri, Marian Pană a spus: "Helder e un mijlocaş central de profil ofensiv şi va acoperi o zonă a terenului foarte importantă. Un post problematic a fost cel de fundaş dreapta. Acum, cu venirea lui Antonio Moreno, un fotbalist cu mare experienţă, sper că am rezolvat şi această situaţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici