Antrenament inedit pentru jucătorii argentinieni la Sala Polivalentă - FOTO

Selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a preferat un antrenament inedit pentru jucătorii săi, la Sala Polivalentă, în locul unuia în aer liber, pe Stadionul Dinamo, luni, în ziua în care fotbaliştii echipei "albiceleste" s-au reunit la Bucureşti pentru amicalul cu România.

250 afișări
Imaginea articolului Antrenament inedit pentru jucătorii argentinieni la Sala Polivalentă - FOTO

Antrenament inedit pentru jucătorii argentinieni la Sala Polivalentă (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

La începutul şedinţei de pregătire, Sabella i-a strâns în jurul său pe jucători şi le-a vorbit timp de două minute. După aceea jucătorii au făcut un culoar, iar prin acesta a trecut unul dintre secunzii selecţionerului, care a fost lovit cu pumnii şi picioarele. Apoi, jucătorii l-au îmbrăţişat pe secund.

Argentinienii au efectuat exerciţii de încălzire şi streching timp de 10 minute, după care au trecut la jocul cu mingea. Ei s-au împărţit în grupuri de câte trei şi au pasat din prima, după care continuau să alerge pe loc.

De asemenea, fotbaliştii au jonglat cu balonul fără ca acesta să atingă parchetul, iar cine greşea era obligat să facă cinci flotări. Când a aflat de exerciţiu, atacantul echipei Napoli Gonzalo Higuain a gesticulat larg, că nu e de acord, iar el şi fundaşul Pablo Zabaleta de la Manchester City au efectuat cele mai multe serii de flotări, câte trei.

Jucătorii s-au împărţit apoi în două grupuri, iar doi fotbalişti se aflau la mijloc şi erau nevoiţi să recupereze mingea. După aproximativ 40 de minute de exerciţii cu mingea, majoritatea jucătorilor au trecut la saltea pentru a efectua recuperarea, dar mulţi dintre fotbalişti au preferat să discute între ei.

Vedeta Barcelonei, Lionel Messi, s-a implicat cel mai puţin la exerciţii, preferând să stea de vorbă cu Zabaleta, Angel Di Maria (Real Madrid) şi Ezequiel Lavezzi (PSG).


În total, şedinţa a durat o oră, iar toate exerciţiile au fost conduse de prepartatorul fizic, în timp ce Sabella a urmărit execuţiile fotbaliştilor.

Partida amicală România - Argentina este programată miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici