Antrenamentul de dimineaţă al naţionalei, anulat din cauza oboselii

Cel de-al doilea antrenament pe care componenţii echipei naţionale ar fi trebuit să-l efectueze, marţi dimineaţă, a fost anulat, deoarece jucătorii au fost obosiţi.

12 afișări
Imaginea articolului Antrenamentul de dimineaţă al naţionalei, anulat din cauza oboselii

Antrenamentul de dimineaţă al naţionalei, anulat din cauza oboselii (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Totuşi, şase dintre componenţii echipei naţionale, Dorin Goian, Bănel Nicoliţă, Ciprian Marica, Răzvan Cociş, Gigel Bucur şi Costel Pantilimon au efectuat o şedinţă de alergări pe plaja din Mamaia.

Componenţii echipei naţionale mai au un antrenament programat în această seară, acesta fiind închis presei.

Tot în această seară se va lua o decizie în privinţa păstrării în lot a mijlocaşului Ovidiu Petre, care nu s-a pregătit, luni, din cauza unei accidentări în zona inghinală suferită în partida FC Argeş - Steaua, ce s-a disputat, vineri.

România va întâlni Serbia (stadionul "Farul" din Constanţa, 28 martie, ora 20.45) şi Austria ("Hypo Worthersee Arena" din Klagenfurt, 1 aprilie, de la ora 21.30), în preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici