Antrenor amendat pentru că a arătat cartonaşul roşu unui arbitru

Antrenorul echipei Austria Karnten, Frenkie Schinkels, a fost amendat cu suma de 300 de euro pentru că i-a arătat cartonaşul roşu arbitrului partidei de sâmbătă, dintre formaţia sa şi Rapid Viena, a anunţat Federaţia Austriacă de Fotbal, citată de presa austriacă.

20 afișări
Imaginea articolului Antrenor amendat pentru că a arătat cartonaşul roşu unui arbitru

Antrenor amendat pentru că a arătat cartonaşul roşu unui arbitru (Imagine: www.daylife.com)

Schinkels a considerat că arbitrul Louis Hofmann a comis mai multe greşeli în partida de sâmbătă, dezavantajând formaţia Austria Karnten, motiv pentru care în minutul 50 s-a ridicat de pe banca tehnică şi a mers la marginea terenului, cu un cartonaş roşu în mână, pe care i l-a arătat centralului.

Arbitrul nu a gustat însă gluma şi i-a arătat şi el, antrenorului, cartonaşul roşu, trimiţându-l pe acesta în tribună să vadă finalul partidei, câştigate de Rapid Viena cu scorul de 1-0, printr-un gol reuşit în minutele de prelungiri.

Antrenorul Frenkie Schinkels şi-a explicat gestul într-o declaraţie acordată cotidianului austriac Der Standard: "Tatăl meu m-a învăţat că nu am voie să înjur. De aceea am la mine tot timpul în buzunar cartonaşe galbene şi roşii, ca să le pot arăta arbitrilor ce cred eu despre deciziile lor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici