Antrenor de judo, condamnat la trei ani şi două luni de închisoare pentru proxenetism

Antrenorul de judo Vasile Bodea a fost condamnat la trei ani şi două luni de închisoare, fiind acuzat de proxenetism şi constituire de grup infracţional, informează ProSport.

246 afișări
Imaginea articolului Antrenor de judo, condamnat la trei ani şi două luni de închisoare pentru proxenetism

Antrenor de judo, condamnat la trei ani şi două luni de închisoare pentru proxenetism

Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, a comentat cele întâmplate pentru ProSport.

"Am aflat despre acest caz extrem de grav în urmă cu trei săptămâni. O decizie urmează să fie luată la următorul Consiliu Director. După părerea mea, acest demers îl face incompatibil pentru meseria de antrenor. Vom avea un Consiliu săptămâna viitoare", a spus Guşă pentru ProSport.

Dosarul a fost deschis în 2011, când procurorii DIICOT Bistriţa Năsăud au decis reţinerea lui Bodea pentru 24 ore, sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, proxenetism, trafic de persoane şi trafic de minori. Bodea ar fi lucrat alături de încă patru persoane. Aceştia obişnuiau să racoleze minore pe care le trimiteau să danseze în cluburi de striptease. Conform presei locale din Bistriţa Năsăud, Bodea antrena în general tineri cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici