Antrenor FC Basel: Am făcut un meci bun cu CFR şi am obţinut un rezultat prost

Antrenorul FC Basel, Heiko Vogel, a declarat că, deşi echipa sa a făcut un meci bun, a comis câteva greşeli care au costat-o, iar CFR Cluj a fost mai eficientă şi a câştigat meciul din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, scor 2-1.

429 afișări
Imaginea articolului Antrenor FC Basel: Am făcut un meci bun cu CFR şi am obţinut un rezultat prost

Heiko Vogel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am arătat multă dorinţă, dar nu am fost răsplătiţi. Am alergat mult timp după un rezultat pozitiv, dar nu am reuşit, echipa mai eficientă a câştigat. În fotbal erorile se plătesc, iar noi am comis câteva care ne-au costat. Echipa mea a încercat de la început până la sfârşit. Am făcut un meci bun şi am obţinut un rezultat prost. Nu trebuie să ne descurajăm, mai este un meci, ne-am creat o mulţime de şanse în faţa unui adversar defensiv. Acest lucru ne dă speranţe pentru partida de la Cluj. Acum nu am fost recompensaţi pentru risipa noastră de energie, dar poate că săptămâna viitoare va fi altfel", a spus Vogel, citat de cotidianul elveţian Basler Zeitung.

Căpitanul Marco Streller, autorul primului gol al partidei, a afirmat că înfrângerea cu CFR Cluj "doare foarte mult". "Este o înfrângere dureroasă. Am fost la cârma jocului 60 de minute, apoi două erori ne-au adus în această situaţie. Au fost 60 de minute de fotbal bun şi cinci minute de fotbal dezastru. Dacă aveam eficienţa celor de la CFR, trebuia să câştigăm cu 7-2. Este timpul să ne lingem rănile şi să nu abandonăm lupta. Am pierdut un joc pe care nu trebuia niciodată să-l pierdem. Acum trebuie să ne ridicăm de jos şi să încercăm să răsturnăm soarta calificării. Nu este totul pierdut, acum vom vedea dacă suntem o echipă bună. Dacă există un Dumnezeu al fotbalului, vom vedea la Cluj", a spus Streller.

Portarul Yann Sommer a menţionat că FC Basel a dominat meciul. "Am avut câteva situaţii în care ne-am lăsat descoperiţi şi am plătit. Nu trebuie să lăsăm capul jos, mai avem o şansă şi vom face totul pentru ea", a subliniat Sommer.

Mijlocaşul Valentin Stocker a declarat că echipa sa a fost mai bună şi rezultatul este nedrept. "Am jucat bine majoritatea timpului, am ratat situaţii clare, iar ocaziile s-au răzbunat", a comentat el.

Fundaşul Aleksandar Dragovici a spus că "războiul nu s-a terminat": "Încă nu este nimic pierdut. Uneori ne-am comportat copilăreşte pe teren, românii au fost bine organizaţi, toţi alergau în faţă, toţi înapoi".

Campioana României, CFR Cluj, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia elveţiană FC Basel, într-un meci contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Pentru FC Basel a marcat Marco Streller, în minutul 44, iar pentru CFR Cluj a înscris Sougou '66 şi '71.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici