Antrenor FC Porto: Bayern Munchen este cea mai bună echipă din Europa

Antrenorul echipei FC Porto, Julen Lopetegui, a declarat, marţi seară, după eliminarea din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că Bayern Munchen este cea mai bună formaţie din Europa, informează site-ul oficial al UEFA.

160 afișări
Imaginea articolului Antrenor FC Porto: Bayern Munchen este cea mai bună echipă din Europa

Antrenor FC Porto: Bayern Munchen este cea mai bună echipă din Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În prima repriză nu am jucat bine. Bayern este una dintre cele mai bune echipe în primele momente ale jocului şi este una dintre favoritele la câştigarea Ligii Campionilor. Ne-a lipsit experienţa, Bayern are 300-400 de meciuri mai mult ca noi în cupele europene. Bayern este o formaţie fantastică şi în această seară ne-a predat o lecţie. În repriza a doua am încercat să jucăm mai mult în benzi şi am reuşit să creăm dificultăţi adversarului. Am avut un sezon bun în Liga Campionilor, echipa este tânără, vom reveni mai puternici. Bayern Munchen este cea mai bună echipă din Europa. Ne-au eliminat cu prestaţia lor din prima repriză", a spus Lopetegui.

Formaţia germană Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (5-0), echipa FC Porto, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

În tur, în urmă cu o săptămână, FC Porto a câştigat cu scorul de 3-1.

Marţi, golurile au fost marcate de Thiago Alcantara '14, Boateng '22, Lewandowski '27, '40, Muller '36 şi Xabi Alonso '88 pentru Bayern, respectiv Jackson Martinez '73 pentru FC Porto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici