Antrenor Israel: Sunt fericit de victorie mai ales că am fost desemnat selecţioner doar la acest joc

Antrenorul interimar al naţionalei Israelului, Eli Ohana, a declarat, miercuri, după victoria obţinută, cu scorul de 2-0 (1-0), în faţa reprezentativei României, că este bucuros de acest succes mai ales că a fost desemant selecţioner de federaţia israeliană doar pentru acest joc.

20 afișări
Imaginea articolului Antrenor Israel: Sunt fericit de victorie mai ales că am fost desemnat selecţioner doar la acest joc

Antrenor Israel: Sunt fericit de victorie mai ales că am fost desemnat selecţioner doar la acest joc (Imagine: Zoltan Kiraly/Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit pentru rezultat, mai ales că eu am fost ales de federaţie să antrenez echipa naţională doar la acest meci. A fost un joc extrem de dificil pentru că am întâlnit un adversar puternic, dar şi pentru că terenul nu s-a prezentat în cele mai bune condiţii. Este o victorie importantă pentru mine şi pentru cariera mea. Echipa României e una rapidă şi solidă fizic, dar ne-am descurcat bine şi nu i-am lăsat să se apropie de poartă. Am reuşit să ne apărăm foarte bine şi am avut şi alte câteva ocazii în afara celor două goluri. Pentru mine nu e important dacă voi continua sau nu la naţionala mare, deocamdată mă bucur de acest rezultat extraordinar", a precizat Ohama în conferinţa de presă de la finalul meciului.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), de naţionala Israelului, într-un meci amical disputat pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici