Antrenorul Argentinei, după calificarea în finala Cupei Mondiale: Vom da totul în finală

Selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a declarat că jucătorii săi vor da totul în finala Cupei Mondiale cu Germania, chiar dacă au o zi mai puţin de odihnă decât nemţii şi au jucat şi prelungiri cu Olanda în semifinalele competiţiei, informează presa argentiniană.

184 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Argentinei, după calificarea în finala Cupei Mondiale: Vom da totul în finală

Alejandro Sabella (Imagine: Daniel Mihailescu/ Mediafax Foto)

"Meciul cu Olanda a fost foarte greu, foarte închis. Aşa sunt toate meciurile de la CM. Argentina are două titluri şi mergem în finală, vom vedea ce putem face, cu o zi mai puţin de odihnă şi după ce am jucat şi prelungiri. Vom fi aşa cum suntem mereu, umili, muncitori şi vom da totul în finală", a declarat Sabella.

Reprezentativa Argentinei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, miercuri, la Sao Paulo, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, selecţionata Olandei, în semifinalele competiţiei.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a celor două reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 0-0.

La loviturile de departajare pentru Argentina au transformat Messi, Garay, Aguero şi Maxi Rodriguez.

Pentru Olanda au înscris Robben şi Kuyt, în timp ce Vlaar şi Sneijer au ratat.

În finala Cupei Mondiale, Argentina va întâlni Germania, iar Olanda va juca pentru locul trei în compania Braziliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici