Antrenorul CFR Cluj: Ne batem la titlu cu Rapid, Dinamo, Vaslui, Steaua şi Oţelul

Antrenorul echipei CFR Cluj, Jorge Costa, consideră că echipele cu care formaţia sa se va bate la titlu sunt Rapid, Dinamo, Vaslui, Steaua şi Oţelul, excluzând de pe listă Universitatea Cluj, ocupanta locului patru în Liga I.

93 afișări
Imaginea articolului Antrenorul CFR Cluj: Ne batem la titlu cu Rapid, Dinamo, Vaslui, Steaua şi Oţelul

Antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Costa vede şi Steaua printre pretendentele la titlu, echipă clasată pe poziţia a opta, la 11 puncte de liderul Dinamo. "Am fi putut să ne situăm pe o poziţie mai bună dacă nu am fi comis anumite erori. Pe lângă noi, Rapid şi Dinamo, mai sunt câteva echipe care se luptă la titlu, printre care FC Vaslui, Steaua şi Oţelul", a spus Costa, vineri, într-o conferinţă de presă.

Acesta a afirmat că Voinţa Sibiu, adversara de duminică, formează o echipă atipică, ce joacă cu trei fundaşi centrali. "Va fi o partidă dificilă, întâlnim o echipă puternică ce a făcut un joc bun cu Dinamo. Sibiul este o formaţie compactă, solidă, am urmărit jocurile lor. Sper să avem un tonus bun la ora meciului şi să câştigăm. Consider că am jucat bine în ultimele două întâlniri, cu Dinamo şi Universitatea Cluj. Mi-ar plăcea să avem parte de un teren bun pentru a ne putea face jocul nostru. Voinţa joacă într-o formulă atipică, cu trei fundaşi, dar o echipă ca şi a noastră, care evoluează în sistemul 4-3-3, trebuie să facă diferenţa", a declarat Jorge Costa.

Meciul dintre Voinţa Sibiu şi CFR Cluj se va juca duminică, de la ora 14.00, şi contează pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici