Antrenorul Cosmin Contra a suferit prima înfrângere în Liga I

Tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a suferit prima înfrângere în Liga I, după 15 meciuri în calitate de antrenor principal, la partida de vineri cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-2, din etapa a XVII-a, ultima a turului.

109 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Cosmin Contra a suferit prima înfrângere în Liga I

Cosmin Contra (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

De asemenea, a fost prima victorie a medieşenilor în meciurile cu Petrolul, această fiind a cincea întâlnire în Liga I, informează site-ul oficial al FRF.

Formaţia Steaua Bucureşti este pentru a 22-a oară în istorie pe primul loc la finalul turului de campionat.

Echipa Concordia Chiajna a urcat pe locul 64 în clasamentul all-time, depăşind formaţia FC Oneşti.

Mijlocaşul rapidist Ştefan Grigorie a jucat meciul 300 în Liga I, devenind al 133-lea fotbalist care ajunge la această performanţă. Grigorie a jucat 58 de meciuri pentru Universitatea Craiova, 101 pentru Dinamo Bucureşti, 20 pentru FC Timişoara şi 121 pentru Rapid. Alte cifre rotunde din Liga I: meciul 100 pentru Valentin Simion (Concordia Chiajna), Mihai Pintilii (Steaua Bucureşti) şi Raul Costin (FC Vaslui) şi meciul 50 pentru Distefano (Astra Ploieşti), Issa Ba şi George Ţucudean (ambii Dinamo Bucureşti).

În etapa a XVII-a au debutat trei jucători în Liga I: Trestenicu şi Peica (ambii la Gloria Bistriţa) şi italianul Avogadri (la Petrolul Ploieşti).

Jucătorii Belu, Ibrici (ambii Ceahlăul Piatra Neamţ), Anton (Gloria Bistriţa) şi Varela (FC Vaslui) au înscris primele goluri în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici