Antrenorul CSM Bucureşti, care a câştigat Liga Campionilor la handbal feminim, părăseşte echipa. Cu cine ar putea fi înlocuit - VIDEO

Kim Rasmussen nu va continua pe banca tehnică la CSM Bucureşti începând din sezonul următor, iar primele variante de înlocuire vehiculate sunt Jakob Vestergaard, Jorge Duenas şi Herbert Muller. Din vară, Rasmussen va antrena naţionala feminină de handbal a Ungariei.

3540 afișări
Imaginea articolului Antrenorul CSM Bucureşti, care a câştigat Liga Campionilor la handbal feminim, părăseşte echipa. Cu cine ar putea fi înlocuit - VIDEO

Antrenorul CSM Bucureşti, care a câştigat Liga Campionilor la handbal feminim, părăseşte echipa. Cu cine ar putea fi înlocuit(Imagine: Bogdan Maran/ Arhiva Mediafax Foto)

Deocamdată, nici forul maghiar, nici campioana României nu au anunţat nimic oficial pe această temă, însă în cele două zile de competiţii ale turneului Final 4, în centrul de presă, s-a vorbit mult despre faptul că Rasmussen va rămâne în Capitala Ungariei. Discuţiile au fost demarate cu mult timp înainte de faza finală a Ligii Campionilor, au fost confirmate inclusiv de Katalin Palinger, una dintre cele mai importante personaje ale Federaţiei Ungare.

Imediat după finala cu Gyor (29-26 după aruncările de la 7 metri), Kim Rasmussen nu a vrut să vorbească despre viitorul său, a avut o singură preferinţă:

"Doresc doar să mă bucur doar de acest succes. Mâine voi vorbi oficial despre viitorul meu." a spus atunci Kim Rasmussen

Echipa a revenit luni la Bucureşti, însă nimeni nu a putut face vreu plan, nu s-au purtat discuţii, în condiţiile în care toată ziua a fost ocupată cu acţiuni de protocol, vizită inclusiv la preşedintele ţării, Klaus Johannis, şi cu apariţii televizate. Marţi, după ce lucrurile s-au mai aşezat, problemele au început să se clarifice: Kim Rasmussen va pleca la sfârşitul sezonului de la CSM Bucureşti, el având deja un acord cu naţionala Ungariei.

Antrenorul danez şi-a desfăşurat activitatea în ultimele luni la CSM Bucureşti, dar a pregătit în paralel şi naţionala Poloniei. Acel rol dublu nu va mai fi posibil şi din vară. Federaţia maghiară i-a oferit un contract generos lui Kim Rasmussen, peste posibilităţile CSM Bucureşti. În plus, îl doreşte full-time, cu drepturi exclusive. În aceste condiţii, oficialii bucureşteni au înţeles că trebuie să găsească o altă variantă de antrenor pentru CSM, în tentativa de a-şi apăra titlul în Liga Campionilor, în sezonul 2016-2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici