Oana Manea, CSM Bucureşti: "Nici nu realizez ce am făcut! Este un vis devenit realitate!" - VIDEO

CSM Bucureşti a câştigat LIGA CAMPIONILOR la handbal feminin, iar căpitanul echipei, Oana Manea, a vorbit în exclusivitate la ProSport LIVE despre succesul echipei de handbal de la Budapesta.

827 afișări
Imaginea articolului Oana Manea, CSM Bucureşti: "Nici nu realizez ce am făcut! Este un vis devenit realitate!" - VIDEO

Oana Manea: "Nici nu realizez ce am făcut! Este un vis deveni realitate!" (Imagine Bogdan Maran / Mediafax Foto)

CSM Bucureşti a învins, scor 29-26, după prelungiri şi executarea aruncărilor de la şapte metri, pe ETO Gyor, în finala turneului Final Four de la Budapesta şi a câştigat trofeul Ligii Campionilor, chiar în sezonul de debut. Suedeza Isabelle Gullden a primit titlul de golgheteră a competiţiei.

Cu toate că a rămas fără voce, Oana Manea, căpitan al CSM Bucureşti, a vorbit cu echipa ProSport, unde a recunoscut că pentru moment nu realizează ce a reuşit alături de colegele sale.

"Scuze pentru vocea pe care o am. Mi-am lăsat vocea la Budapesta! Nici nu realizez ce am făcut aseară. Sunt foarte fericită, bucuroasă.  Nici nu pot să spun ce înseamnă pentru mine, este un vis devenit realitate. Tot meciul am simţit că vom câştiga, aveam prea mare încredere în noi, eram prea motivate. O secundă nu m-am gândit că nu vom obţine Cupa. La început, nici noi ne gândeam că vom câştiga şi cred că nimeni nu a crezut vreodată. Dar aşa a fost să fie, să fim o echipă unită, să fim în cea mai mare formă", a declarat Oana Manea la ProSport LIVE.

Sursă video: ProSport

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici