Antrenorul echipei Legia: Steaua este favorită

Antrenorul echipei Legia Varşovia, Jan Urban, a declarat că Steaua Bucureşti este favorita dublei manşe din play-off-ul Ligii Campionilor, dar formaţia sa nu trebuie să se teamă şi să lupte pentr a-şi îndeplini visul, accederea în grupele competiţiei.

179 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei Legia: Steaua este favorită

Jan Urban (Imagine: Wikipedia)

"Nu voiam să jucăm cu românii, Steaua este un adversar dificil, lucru confirmat în sezonul trecut, când a ajuns în fazele superioare ale Europa League. Ne vom documenta serios cu privire la adversar, care are în componenţă în majoritate jucători români. Sper să nu resimţim presiune şi jucătorii să-şi arate adevăratul potenţial. E bine că jucăm primul meci în deplasare, e un lucru important pentru noi. Steaua este favorită, fără îndoială, o echipă care practică un fotbal deschis, dar ne vom juca toate şansele, vom lupta pentru grupele Ligii Campionilor. Trebuie să avem încredere în forţele noastre şi să nu ne fie frică de ei", a sus Urban, citat de cotidianul polonez Sport.

Preşedintele clubului polonez, Boguslaw Lesnodorski, a precizat că la acest nivel nu puteau fi echipe slabe. "Am căzut cu Steaua şi pot spune că ne vom lupta pentru visul nostru, de a accede în grupele Ligii Campionilor. Mă bucur că am evitat FC Basel şi Viktoria Plzen, după părerea mea cele mai dificile adversare. Este un avantaj că vom juca meciul retur pe teren propriu. Fanii noştri vor avea 2.500 de bilete la meciul de la Bucureşti, sunt convins că vor face o atmosferă frumoasă pe un stadion frumos şi modern", a spus Lesnodorski pentru site-ul clubului Legia.

Directorul sportiv al grupării Legia, Jace Mazurek, este de părere că tragerea la sorţi a fost bună pentru echipa sa. "E important că manşa a doua va fi la noi acasă. Nu trebuie să ne temem de Steaua dacă vrem să ajungem în grupe. Ne aşteaptă mecuri grele", a comentat el.

Steaua Bucureşti va întâlni campioana Poloniei, Legia Varşovia, în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Steaua va juca primul meci pe Arena Naţională la 20/21 august, iar returul în 27/28 august, la Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici