Antrenorul echipei naţionale de polo şi-a anunţat demisia

Antrenorul echipei naţionale de polo a României, Vlad Hagiu, a anunţat, vineri, la finalul meciului cu Canada, pierdut cu scorul de 8-9, că îşi va depune demisia, considerându-se principalul vinovat pentru ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Beijing.

35 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei naţionale de polo şi-a anunţat demisia

Antrenorul echipei naţionale de polo şi-a anunţat demisia (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce să spun? Cuvintele sunt de prisos. Păcat de celelalte meciuri, după ce s-a jucat bine patru ani, totul s-a spulberat într-un singur meci, la Oradea. Eu îmi asum toată reponsabilitatea, este clar acest lucru şi vreau să ştie şi publicul spectator. Poate de multe ori am fost foarte acid cu multe lucruri, dar am încercat să fac bine în ţara asta. Un bazin la Bucureşti sau chiar două. Acum va trebui să plec, pentru că un om care are o coloană vertebrală, după un asemenea eşec în faţa acestui public senzaţional trebuie să plece. Las totuşi decizia în seama Biroului Federal. Eu am să supun decizia mea de a demisiona în şedinţa Biroului Federal. Nu ne-am îndeplinit obiectivul şi consider că la un eşec atât de usturător principalul vinovat este antrenorul, fără niciun fel de scuză. Eu am dat greş, nu m-am calificat în aceste condiţii, chiar dacă am afişat un joc spectaculos", a declarat, cu lacrimi în ochi, Vlad Hagiu, la scurt timp după încheierea partidei cu Canada.

Tehnicianul a adăugat că îi este greu să îşi explice ce s-a întâmplat în meciul cu Canada. "Am pregătit meciul bine, am început perfect, pur şi simplu nu îmi dau seama ce s-a întâmplat, nu a mai funcţionat nici apărarea deloc. Azi am fost de nerecunoscut. Am pierdut în faţa unui adversar slab, dar asta e viaţa. Băieţii trebuie să continue pentru că eu, la fel ca orice alt antrenor, am valizele mereu făcute. Ei însă vor trebui să continue cu oricine vine în locul meu, sau poate voi rămâne chiar eu. Nu ştiu, momentan e foarte greu să mă pot concentra, este o durere pe care nu o pot descrie această înfrângere în faţa Canadei şi în faţa acestui public extraordinar", a spus Hagiu, care la finalul meciului a rămas câteva minute pe scaun, cu capul în palme, la marginea bazinului din Oradea.

Echipa naţională de polo a României a ratat calificarea  la Jocurile Olimpice de la Beijing în urma înfrângerii cu scorul de 9-8 (0-2, 6-3, 2-1, 1-2) suferite, vineri, în meciul decisiv cu Canada, din sferturile de finală ale turneului preolimpic de la Oradea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici