Antrenorul Fernando Santos, suspendat de FIFA opt meciuri

Comisia de Disciplină a FIFA a decis, luni, ca Fernando Santos, selecţionerul Greciei până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia, să fie suspendat opt meciuri, ca urmare a eliminării de la partida naţionalei elene cu reprezentativa statului Costa Rica, disputată la 29 iunie 2014.

143 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Fernando Santos, suspendat de FIFA opt meciuri

Fernando Santos, suspendat de FIFA opt meciuri

Santos a fost eliminat din zona tehnică la finalul prelungirilor partidei dintre Costa Rica şi Grecia, câştigată de greci cu scorul de 6-4 după loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

"Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos este suspendat pentru opt meciuri, conform articolului 19, alineatele 1 şi 2 din Codul Disciplinar al FIFA, după ce a încălcat articolul 49, alineatul 1 a) din Codul Disciplinar, având mai multe manifestări de comportament nesportiv faţă de arbitrii partidei", se arată pe site-ul oficial al FIFA.

Fernando Santos îşi va ispăşi suspendarea la următoarele meciuri oficiale la nivel de naţională A la care se va afla în calitate oficială.

Santos a primit şi o amendă din partea Comisiei de Disciplină a FIFA.

Tot luni, FIFA a confirmat lista jucătorilor suspendaţi ca urmare a Cupei Mondiale: Luis Suarez (Uruguay) - opt meciuri rămase dintr-o suspendare de nouă partide şi o interdicţie din fotbal pe patru luni; Alex Song (Camerun) - două meciuri rămase dintr-o suspendare de trei partide; Ante Rebici (Croaţia) - un meci; Claudio Marchisio (Italia) - un meci; Antonio Valencia (Ecuador) - un meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici