Antrenorul Greciei: Meciul cu România are un rol important în planul nostru de pregătire pentru Euro-2012

Selecţionerul reprezentativei Greciei, Fernando Santos, a declarat, luni, că meciul amical cu România este important pentru echipa sa în perspectiva Euro-2012 şi că îşi doreşte un rezultat pozitiv, chiar dacă nu vânează un record de invincibilitate.

220 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Greciei: Meciul cu România are un rol important în planul nostru de pregătire pentru Euro-2012

Antrenorul Greciei: Meciul cu România are un rol important în planul nostru de pregătire pentru Euro-2012 (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Meciul cu România are un rol important în planul nostru de pregătire pentru turneul final al Euro-2012. După ce am remizat cu Rusia (n.r. - scor 1-1), vom încerca să corectăm anumite lucruri în jocul nostru şi totodată voi da posibilitatea şi altor jucători, unii dintre ei tineri, să evolueze. La meciul cu Rusia de unele aspecte am fost mulţumit, de altele nu, şi tocmai pe acestea din urmă vom încerca să le remediem. Nu vreau să mai văd acele erori. Nu jucăm contra României ca să pierdem, de fiecare dată vrem să dăm totul şi să câştigăm. Legat de şirul de 17 meciuri fără înfrângere pot să spun că nu vânăm vreun record, dar reprezentăm Grecia şi vreau ca la final tabela să arate un rezultat pozitiv", a spus tehnicianul portughez pentru publicaţia elenă Sport.

El a precizat că nu s-a hotărât pe cine va introduce în poartă dintre Tzorvas şi Kapino, după ce Kostas Chalkias a devenit indisponibil. "Voi face multe schimbări în echipă faţă de jocul cu Rusia", a comentat el.

Partida amicală România - Grecia se va disputa marţi, de la ora 21.30, la Altach (Austria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici