Antrenorul lui Bayern s-a accidentat la un deget în timpul discursului de la meciul cu Lazio

  • Discursul motivaţional înaintea meciului cu Lazio al antrenorului lui Bayern, Thomas Tuchel, a funcţionat.
  • Gruparea bavareză a învins cu 3-0 şi s-a calificat în sferturile de finală ale UCL, însă Tuchel s-a lovit serios la un deget după ce a dat cu piciorul într-o cutie în timpul discursului.
206 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Bayern s-a accidentat la un deget în timpul discursului de la meciul cu Lazio

Antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel. Sursa foto. Hepta/Mediafax Foto

Tuchel, care va pleca de la Bayern Munchen la sfârşitul sezonului, a declarat că a lovit o cutie din vestiar în timpul discursului său motivaţional pentru jucători înaintea meciului cu Lazio, relatează Reuters.

Bavarezii câştigaseră doar unul din precedentele cinci meciuri în toate competiţiile înainte de partida de marţi.

"Discursul motivaţional dinaintea meciului m-a costat degetul de la piciorul drept", a spus Tuchel. "Am fost tratat pe loc, dar nu am avut curajul să îmi dau jos pantoful, pentru că nu credeam că îl voi putea pune la loc."

Tuchel a stat tot meciul pe bancă, în timp ce echipa sa s-a impus cu 3-1 la general cu Lazio, graţie celor două goluri înscrise de Harry Kane, cel mai bun marcator al lui Bayern, şi de veteranul Thomas Muller.

"Jucătorii trebuie să se fi întrebat de ce am stat jos timp de 90 de minute", a spus antrenorul lui Bayern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici