Antrenorul lui Gabi Tamaş, după eliberarea fotbalistului din închisoare: A slăbit 5-6 kilograme, dar sper că se va recupera

Sharon Mimer, antrenorul lui Hapoel Haifa, a rămas şocat de schimbările fizice ale lui Gabi Tamaş (35 de ani) după cele câteva zile de închisoare. Tehnicianul a declarat în presa din Israel că românul a slăbit câteva kilograme bune, dar speră să se recupereze cât mai rapede.

149 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Gabi Tamaş, după eliberarea fotbalistului din închisoare: A slăbit 5-6 kilograme, dar sper că se va recupera

Antrenorul lui Gabi Tamaş, după eliberarea fotbalistului din inchisoare: A slăbit 5-6 kilograme, dar sper că se va recupera

Cele 6 zile în care a fost închis, l-au afectat pe Tamaş şi la nivel mental. Mimer spune că evenimentul a fost o adevărată traumă pentru fotbalist.”Scandalul lui Tamaş nu a afectat clubul. A afectat şi defensiva mea. A făcut o greşeală, dar faptul că a stat închis şase zile a fost o traumă pentru el. Omul a slăbit 5-6 kilograme, dar sper că se va recupera şi va învăţa din asta.

Nu a mâncat acolo. Sper să îşi revină repede. Gabriel este o persoană iubită atât de fani, cât şi de club. Sper că se va întoarce într-o formă bună”, a spus antrenorul, citat de sport5.co.il.

Gabriel Tamaş a fost eliberat din arest după 6 zile. Fusese închis după ce a fost prins conducând cu 205 kilometri pe oră sub influenţa băuturilor alcoolice. Imediat după eliberare, luni seara, fanii au venit în faţa locuinţei sale şi i-au strigat numele.

De-a lungul timpului, Gabriel Tamaş a avut numeroase escapade bahice, inlcusiv atunci când era convocat la echipa naţională. Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a făcut dezvăluiri îna cest sens şi consideră că are o parte de vină pentru decăderea fundaşului de 35 de ani. ”Îmi asum vina. După un meci disputat de echipa naţională în Belarus, Tamaş s-a făcut praf şi a avut o atitudine nepotrivită faţă de selecţioner. Nu mai ştiu cine era antrenor.

Sigur, nu era Victor Piţurcă. În loc să-l las pe aeroport, l-am iertat şi, din păcate, nu s-a învăţat minte. După câteva luni, a comis-o din nou şi a ratat turneul din America. Atunci l-am trimis pe regretatul Didi Prodan să-l recupereze dintr-un bar”, a declarat fostul preşedinte al FRF pentru Libertatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici