Antrenorul lui Ludogoreţ despre meciul cu Steaua: Credem în victorie, vom face un meci mai bun ca la Bucureşti

Tehnicianul echipei Ludogoreţ Razgrad, Georgi Dermendjiev, a declarat că jucătorii săi sunt încrezători în victorie şi vor face un joc mai bun ca la Bucureşti, la meciul cu Steaua, programat, miercuri, la Sofia, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor.

133 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Ludogoreţ despre meciul cu Steaua: Credem în victorie, vom face un meci mai bun ca la Bucureşti

Antrenorul lui Ludogoreţ despre meciul cu Steaua: Credem în victorie, vom face un meci mai bun ca la Bucureşti (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Suntem o echipă foarte bună şi suntem pregătiţi să luptăm pentru calificare. Cred că Steaua este foarte bună, are jucători buni şi nu contează dacă va lipsi Chipciu. Am discutat cu băieţii, credem în victorie şi cred că vom face un meci mai bun ca la Bucureşti", a declarat Dermendjiev.

Jucătorul Svetoslav Diakov crede că Ludogoreţ poate marca trei goluri în faţa Stelei: "Cred că Ludogoreţ poate marca trei sau mai multe goluri mâine. Planul nostru este să facem un meci foarte bun şi să învingem Steaua", a spus el.

Partida Ludogoreţ Razgrad - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Vasil Levski din Sofia. În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici