Antrenorul lui Vardar: Steaua rămâne favorită, dar noi încă nu ridicăm steagul alb

Antrenorul echipei Vardar Skopje, Blagoja Milevski, a declarat, marţi seară, că Steaua a fost mai bună în prima manşă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, scor 0-3, însă a subliniat că formaţia sa nu se predă.

258 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Vardar: Steaua rămâne favorită, dar noi încă nu ridicăm steagul alb

Blagoja Milevski (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am ştiut de ce forţe dispunem şi că Steaua e o echipă cu jucători foarte buni. Ştiam că Steaua are un joc foarte rapid, dar din păcate nu am reuşit să-l blocăm. Steaua a fost echipa mai bună, ne rămâne să rezolvăm până la returul de la Skopje problemele pe care le-am avut şi să arătăm ca o echipă puternică. Steaua e mult mai aproape de calificare şi funcţionează ca o echipă omogenă. Steaua rămâne favorită, dar noi încă nu ridicăm steagul alb. Suntem fericiţi că o echipă ca Vardar a atras un număr atât de mare de spectatori", a declarat Milevski.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (3-0), echipa macedoneană Vardar Skopje, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Tănase '12, Pintilii '21 şi Pavlovici '45+2 (autogol).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici