Antrenorul Mikel Arteta şi starul echipei Arsenal se implică în problemele de sănătate mintală

  • Antrenorul echipei Arsenal, Mikel Arteta, a spus că în timpul pandemiei a vorbit cu jucătorii săi pentru a-i ajuta să nu cadă în depresie
  • Pierre-Emerick Aubameyang a povestit că a jucat alături de fotbalişti care aveau probleme de sănătate mintală
  • Finala Cupei Angliei se va numi "Heads Up FA Cup final", pentru a susţine campania "Heads Up", ce are ca scop conştientizarea problemelor de sănătate mintală
68 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Mikel Arteta şi starul echipei Arsenal se implică în problemele de sănătate mintală

Pandemia de coronavirus atrage o serie de probleme, între care se regăsesc şi cele de sănătate mintală. Antrenorul echipei Arsenal, Mikel Arteta, şi o parte dintre jucători s-au implicat în campania "Heads UP". Are ca scop să îi facă pe oameni să îşi accepte problemele şi să discute despre ele. Doar aşa aceştia vor putea depăşi depresiile şi tulburările mintale. Arteta a spus că în cele 12 săptămâni de pauză competiţională a vorbit cu toţi jucătorii individual.

Campania Prinţului William îşi va face simţită prezenţa şi în finala Cupei Angliei, programată pe 1 august. Finala se va numi "Heads Up FA Cup final".

 

„Am jucat cu fotbalişti care aveau probleme de sănătate mintală. Cel mai important lucru este să fim lângă ei, să vorbim mult cu ei”, spune jucătorul Arsenal PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG.

„Trebuie să creezi un mediu în care ei se simt în siguranţă, să poată să vorbească direct cu tine, fără să simtă că sunt judecaţi”, a mai spus antrenorul MIKEL ARTETA.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici