Antrenorul naţionalei de volei masculin a României, campion în Germania

Antrenorul naţionalei de volei masculin a României, Stelian Moculescu, a câştigat campionatul în Germania, cu formaţia VfB Friedrichshafen, care şi-a trecut în palmares cel de-al zecelea titlu naţional.

75 afișări
Imaginea articolului Antrenorul naţionalei de volei masculin a României, campion în Germania

Antrenorul naţionalei de volei masculin a României, campion în Germania

Echipa antrenată de Stelian Moculescu a învins în patru meciuri din cinci programate în cadrul finalei, formaţia Generali Haching (3-0, 0-3, 3-0 şi 3-1). Meciul decisiv câştigat pe teren propriu cu 3-1 este urmat în cursul zilei de sâmbătă de petrecerea pentru fani, care va începe în sala de joc şi va continua în centrul oraşului german.

VfB Friedrichshafen, tot cu Moculescu pe banca tehnică, a obţinut cea mai bună performanţă în urmă cu două sezoane, când şi-a trecut în cont Cupa Germaniei, campionatul, dar şi Liga Campionilor.

Din Germania, antrenorul Moculescu urmează să revină la Bucureşti, unde naţionala României s-a reunit zilele trecute, pentru a pregăti şi susţine meciurile oficiale din cadrul Ligii Europene şi preliminariile CM din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici