Antrenorul Nicolo Napoli şi secundul Ionel Gane suspendaţi din funcţii

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, şi secundul acestuia, Ionel Gane, au fost suspendaţi din funcţii de patronul clubului Adrian Mititelu, în urma rezultatului de egalitate, scor 1-1, înregistrat în meciul cu Gloria Buzău.

77 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Nicolo Napoli şi secundul Ionel Gane suspendaţi din funcţii

Antrenorul Nicolo Napoli şi secundul Ionel Gane suspendaţi din funcţii

"Din acest moment, Nicolo Napoli şi Jerry Gane (n.r. - antrenorul secund al echipei Universitatea Craiova, Ionel Gane) sunt suspendaţi din funcţii. Într-o oră voi decide cine va fi interimar până la vară", a spus Mititelu.

Formaţia Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida susţinută vineri, pe teren propriu, în faţa echipei Gloria Buzău, aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, într-un meci contând pentru etapa a XXXI-a, în urma golurilor marcate de Florin Costea '80, respectiv Mansour '39.

Nicolo Napoli a fost numit în funcţie la jumătatea lunii octombrie a anului 2007, înaintea meciului cu Universitatea Cluj, de pe teren propriu, încheiat la egalitate. De atunci, Napoli a stat pe banca tehnică la 75 de partide, dintre care a câştigat 23 de meciuri, 18 le-a terminat la egalitate şi a pierdut doar 14. Tehnicianul italian a mai condus Universitatea Craiova şi în sezonul 2003-2004, când era patronată de omul de afaceri Dinel Staicu, însă a fost schimbat după numai trei etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici