Antrenorul Oleg Protasov va semna luni cu CFR Cluj

Tehnicianul Oleg Protasov a acceptat oferta conducerii campioanei României, CFR Cluj, şi urmează să fie prezentat în mod oficial, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării clujene.

76 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Oleg Protasov va semna luni cu CFR Cluj

Antrenorul Oleg Protasov va semna luni cu CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Oleg Protasov, care a mai antrenat în România formaţia Steaua, în sezonul 2005-2006, îl va avea ca secund pe Ştefan Stoica, fostul tehnician de la Gloria Buzău.

Antrenorul ucrainean a fost demis sâmbătă seara, după ce formaţia sa, Dnepr Dnepropetrovsk, a ratat calificarea în turul întâi al Cupei UEFA, fiind eliminată de echipa elveţiană AC Bellinzona.

Protasov îl va înlocui astfel pe Ioan Andone, destituit de conducerea clubului CFR Cluj în urma rezultatului de egalitate, scor 0-0, din partida cu Poli Iaşi, de pe teren propriu, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici