Antrenorul Simonei Halep: Trebuie să înveţe să-şi rezolve singură problemele

Antrenorul Simonei Halep, americanul Darren Cahill a explicat că sportiva româncă apelează la time-out-uri pentru că are nevoie de sprijin în timpul meciurilor, însă a precizat că, pe viitor, nu va mai pătrunde atât de des pe teren.

4185 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Simonei Halep: Trebuie să înveţe să-şi rezolve singură problemele

Antrenorul Simonei Halep: Trebuie să înveţe să-şi rezolve singură problemele (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Simona Halep a solicitat de foarte multe ori intervenţia antrenorului american Darren Cahill şi în sfertul de finală al turneului de la Miami de jucătoarea elveţianca Timea Bacsinszky, pierdut de jucătoarea româncă cu 6-4 3-6 2-6.

"Comunic mult cu Simona în timpul meciurilor, ea apelează des la time-out-uri pentru că are nevoie de sprijin. Încă nu ne cunoaştem suficient de bine, astfel că e nevoie să îmi spună ce simte în anumite momente, astfel încât pe viitor să ştiu cum să pregătim fiecare meci. Dar este doar un lucru de moment, în curând nu o să mă mai vedeţi prea des pe teren în timpul meciurilor. În turneele de Grand Slam "coaching-ul" este interzis, astfel că Simona trebuie să înveţe să îşi rezolve singură problemele. Dar pentru a şti cum să o ajut înaintea meciurilor trebuie să înţeleg ce simte în timpul lor", a explicat australianul, conform tennis.com.

Simona Halep, aflată în prezent pe 5 WTA, va pierde un loc în clasament începând de luni, 4 aprilie. Sportiva în vârstă de 24 de ani va ocupa locul 6 WTA, fiind depăşită de Victoria Azarenka, 8 WTA în acest moment, jucătoare pregătită chiar de fostul antrenor al româncei, Wim Fissette.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici