Antrenorul SSC Napoli: Avem la dispoziţie doar un rezultat din trei, Steaua este în avantaj

Antrenorul echipei SSC Napoli, Walter Mazzarri, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa are la dispoziţie doar un rezultat din trei, astfel că Steaua Bucureşti se află în avantaj, informează site-ul napolimagazine.com.

41 afișări
Imaginea articolului Antrenorul SSC Napoli: Avem la dispoziţie doar un rezultat din trei, Steaua este în avantaj

Antrenorul SSC Napoli: Avem la dispoziţie doar un rezultat din trei, Steaua este în avantaj (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă este cea mai importantă partidă de când sunt aici. Cu siguranţă este o partidă importantă, deoarece suntem singura echipă italiană rămasă în cursa calificării în Liga Europa. Jucăm pe teren propriu, dar avem la dispoziţie un singur rezultat din trei, astfel că Steaua este în avantaj. Vreau de la jucătorii mei să evolueze cu inimă şi cu cap. Vom încerca să înscriem un gol mai mult decât adversarii. Va fi o mare presiune", a spus Mazzarri.

Tehnicianul napoletanilor a vorbit şi despre posibila prezenţă în teren a atacantului argentinian Ezequiel Lavezzi: "Nu se simte bine. Vom vedea dacă la ultimul antrenament glezna sa va fi în regulă. Când un jucător nu este la potenţial maxim, prefer să nu-l arunc în teren de la început. Am decis deja cu cine voi juca, mai am o singură dilemă pentru banda stângă între Dossena şi Vitale".

Mazzarri a afirmat că Steaua este o echipă bună. "Pentru noi, Liga Europa este o experienţă uriaşă. Îmi doresc să ne calificăm pentru oraş, pentru club şi pentru jucători. Steaua este o echipă bună care ne-a pus mari probleme la Bucureşti. Şi românii vor fi motivaţi", a precizat Mazzarri.

Formaţia Steaua întâlneşte, miercuri, de la ora 22.05, în deplasare, echipa Napoli, în ultimul meci al grupei K din Liga Europa, transmis în direct de Pro TV. Steaua are nevoie de cel puţin un egal în partida cu Napoli pentru a reuşi calificarea în 16-imile Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici