Antrenorul UTA Arad neagă că meciul cu Petrolul ar fi fost aranjat

Antrenorul UTA Arad, Roland Nagy, a catalogat, marţi, într-o conferinţă de presă, drept nefondate acuzele suporterilor arădeni potrivit cărora echipa sa nu şi-ar fi apărat corect şansele în meciul pierdut în deplasare, cu Petrolul Ploieşti, scor 2-3, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări

"Am pierdut meciul pe prostia noastră, pentru că am rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Chindriş, că am avut vântul în faţă, că arbitrul a inventat un 11 metri şi atât. Sunt convins că jucătorii mei au făcut totul ca să câştige acest joc. Nu mi se pare normal să fim acuzaţi de cei de la Petrolul pentru că am fi afirmat altceva şi nici să fi catalogaţi de suporteri că am cedat jocul", a spus Nagy.

Portarul echipei UTA, Mădălin Smaranda, a precizat, în cadrul conferinţei, că a primit un telefon din partea fostului său antrenor de la Fortuna Covaci, actual angajat al clubului Petrolul, Constantin Negoiţă, şi din această cauză nu a evoluat în partida cu formaţia ploieşteană. "Am fost căutat miercurea, înaintea meciului, de fostul meu antrenor de la Fortuna Covaci. Nu mi s-a propus nimic, decât să ne întâlnim. Am refuzat şi am anunţat antrenorii. Din cauza asta am căzut de acord să nu fiu titular la acel meci. Asta a fost tot", a explicat jucătorul.

UTA Arad a pierdut, sâmbătă, în deplasare, meciul împotriva formaţiei Petrolul Ploieşti, cu scorul de 2-3, partida contând pentru etapa a XIX-a a Seriei a II-a din Liga a II-a. UTA a condus cu scorul de 2-0 la pauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici