Anunţ neaşteptat. După patru ani de pauză pricinuită de o boală misterioasă, Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon 2013, revine în circuitul WTA

Veste surprinzătoare pentru fanii sportului alb. Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon 2013, îşi reia activitatea de jucătoare profesionistă, după patru ani în care s-a crezut că s-a retras definitiv din circuitul WTA.

441 afișări
Imaginea articolului Anunţ neaşteptat. După patru ani de pauză pricinuită de o boală misterioasă, Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon 2013, revine în circuitul WTA

Anunţ neaşteptat. După patru ani de pauză pricinuită de o boală misterioasă, Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon 2013, revine în circuitul WTA

Viaţa franţuzoaicei Bartoli a fost un coşmar în ultimii ani, dar sportiva în vârstă de 33 de ani vrea să se bucure din nou de tenis! Marion a făcut un anunţ neaşteptat marţi seară, pe contul ei de Twitter, spunând că va juca în turneele WTA din 2018: "Am ceva să vă spun - anul viitor voi reveni în circuitul de tenis profesionist! Va fi o mare provocare pentru mine! Mai am mult de muncă, dar sper că voi fi pregătită pentru turneul de la Miami".

Aşadar, Marion va reveni în circuit la turneul Premier Mandatory de la Miami (SUA), care va avea loc în luna martie, dar ea va evolua şi în sezonul de zgură sau în competiţia inter-ţări: "Abia aştept să apar pe teren şi să simt susţinerea fanilor, în special la Paris, la Roland Garros - în ţara mea natală, dar şi în Fed Cup sau la Wimbledon. Acestea sunt obiectivele mele", a mai adăugat fostul număr 7 mondial, care deţine 8 titluri WTA în palmares.

Decizia lui Bartoli este cu atât mai surprinzătoare cu cât campioana de la Wimbledon s-a luptat cu o boală teribilă în 2016! Marion a contactat un virus misterios, slăbind dramatic şi chiar temându-se pentru viaţa ei din această cauză: "Viaţa mea e un coşmar. Mă rog în continuare ca tratamentul pe care îl urmez acum să aibă efect", declara Bartoli în urmă cu un an.

"Corpul meu a început să refuze tot mai multe lucruri! E vorba de orice, indiferent că vorbim de alimente sau obiecte din casă. Nu pot mânca şi nici măcar nu pot tasta pe telefon fără mănuşi", a fost o altă mărturisire frapantă făcută de franţuzoaică. Important e că Marion şi-a recuperat tonusul muscular, iar tenismena care şi-a şocat fanii atunci când a agăţat racheta în cui - la numai o lună după ce a triumfat la Wimbledon, revine pe teren!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici