Apostol: Nu-mi pare rău că am plecat de la Steaua

Mijlocaşul Iulian Apostol a declarat, duminică, la Sport.ro, că nu regretă faptul că şi-a reziliat contractul cu Steaua şi a subliniat că nici măcar managerul general Mihai Stoica nu l-ar fi putut face să-şi schimbe această decizie, informează www.prosport.ro.

17 afișări
Imaginea articolului Apostol: Nu-mi pare rău că am plecat de la Steaua

Apostol: Nu-mi pare rău că am plecat de la Steaua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu-mi pare rău că am venit la Steaua, cum nu-mi pare rău nici că am plecat. Nu am plecat din cauza criticilor lui Gigi Becali. Mihai Stoica e pentru mine un om care ştie fotbal cât mulţi care au practicat fenomenul. E un fanatic, din cauza asta se exprimă în felul ăsta, pentru că trăieşte pentru fotbal. Nu putea nici măcar Mihai Stoica să mă facă să îmi schimb această decizie, pe care am luat-o împreună cu familia mea. Am luat hotărârea cu 10 zile în urmă.Nu am nimic cu domnul Becali. La supărare spune multe", a declarat Apostol, conform www.prosport.ro.

Jucătorul a afirmat că îşi doreşte să joace în străinătate. "Ştiu cine sunt, ştiu ce pot şi nu am pierdut nimic şi nu am nimic de recâştigat. Singurul club care m-a contactat a fost Poli Timişoara, prin Daniel Stanciu, dar am şi eu o vârstă şi îmi doresc să joc «afară», pentru că am o vârstă şi o familie", a adăugat Apostol la Sport.ro.

Iulian Apostol evolua la Steaua de la sfârşitul lunii august, cand fusese achiziţionat de la Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici