Aproape 800 de reprezentanţi ai mass-media acreditaţi pentru meciul FC Barcelona - Inter Milano

Un număr de 785 de reprezentanţi ai mass-media au fost acreditaţi pentru meciul FC Barcelona - Internazionale Milano, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, care începe de la scorul de 3-1 pentru italieni, informează cotidianul As.

17 afișări
Imaginea articolului Aproape 800 de reprezentanţi ai mass-media acreditaţi pentru meciul FC Barcelona - Inter Milano

Aproape 800 de reprezentanţi ai mass-media acreditaţi pentru meciul FC Barcelona - Inter Milano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, persoanele acreditate: reporteri, fotoreporteri, comentatori, cameramani şi tehnicieni, provin de la 210 medii de comunicare din 30 de ţări diferite. Din aceste medii de comunicare, presa scrisă este cel mai bine reprezentată (83), urmată de 54 de televiziuni, 47 de agenţii de presă şi 26 de posturi de radio.

"Presa italiană s-a mobilizat în masă pentru aces meci, la care vor merge 95 de jurnalişti de la 49 de medii de comunicare diferite", scrie As.

Meciul FC Barcelona - Internazionale Milano are loc, miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Nou Camp.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici