Aproximativ 10.000 de bilete rămase pentru meciul cu Arsenal

FC Steaua va pune în vânzare, duminică şi luni, aproximativ 10.000 de bilete pentru meciul cu Arsenal Londra, programat la 2 octombrie, în etapa a doua a grupei H din Liga Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Aproximativ 10.000 de bilete rămase pentru meciul cu Arsenal

Aproximativ 10.000 de bilete rămase pentru meciul cu Arsenal

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, că până sâmbătă s-au vândut circa 9.000 de pachete pentru meciurile pe care "roş-albaştrii" le vor susţine pe teren propriu în Liga Campionilor. Oficialul stelist a menţionat că vor fi puse în vânzare aproximativ 10.000 de bilete doar pentru meciul cu Arsenal.

Echipa Arsenal va fi însoţită la Bucureşti de 1.400 de suporteri, iar alte câteva sute de bilete au fost rezervate pentru invitaţi.

Dacă interesul arătat faţă de meciurile Stelei a fost mai scăzut decât în sezonul trecut la punerea în vânzare a pachetelor de bilete, acelaşi lucru s-a întâmplat şi duminică. La deschiderea caselor pentru punerea în vânzare a tichetelor pentru partida cu Arsenal la stadionul Steaua se aflau în jur de 50 de persoane.

Preţurile biletelor pentru partida Steaua - Arsenal Londra, programată marţi, la ora 21.45, şi care va fi transmisă în direct de Pro TV, sunt următoarele: 100 de lei la peluze, 200 de lei la tribuna a II-a, 300 de lei la tribuna întâi, 400 de lei la tribuna zero şi 500 de lei la fotolii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici