Aproximativ 20.000 de fani ai echipei Hajduk Split au cerut demisia conducerii federaţiei croate

Aproximativ 20.000 de suporteri ai echipei Hajduk Split au manifestat, sâmbătă, la Split, ei cerând demisia conducerii federaţiei croate (HNS), pe care o acuză în special de corupţie.

87 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 20.000 de fani ai echipei Hajduk Split au cerut demisia conducerii federaţiei croate

Aproximativ 20.000 de fani ai echipei Hajduk Split au cerut demisia conducerii federaţiei croate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cerem demisia conducătorilor din fotbalul croat, în special a lui Zdravko Mamici şi Davor Suker", vicepreşedintele şi preşedintele HNS, a afirmat Stipe Lekici, liderul galeriei echipei Hajduk Split.

"Libertate pentru suporteri!", era mesajul scris pe bannerele purtate de fani.

Această manifestaţie s-a desfăşurat la o săptămână după ce jucătorii de la Hajduk Split au refuzat să joace un meci de campionat din deplasare cu Dinamo Zagreb după ce mai mulţi fani nu au avut accest în stadion.

Comisia de Disciplină a HNS a decis apoi ca Dinamo Zagreb să câştige meciul respectiv "la masa verde". De asemenea, Hajduk Split trebuie să joace o partidă din campionat cu porţile închise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici