Aproximativ 450 de suporteri ai echipei Petrolul au manifestat pentru Younes Hamza

Aproximativ 450 de suporteri ai echipei Petrolul au manifestat, marţi seară, în faţa Primăriei din Ploieşti, într-un miting organizat în sprijinul atacantului tunisian Younes Hamza, agresat la Mamaia de persoane necunoscute după un conflict cu primarul Constanţei, Radu Mazăre.

457 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 450 de suporteri ai echipei Petrolul au manifestat pentru Younes Hamza

Aproximativ 450 de suporteri ai echipei Petrolul au manifestat pentru Younes Hamza (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Mitingul s-a desfăşurat sub deviza "Justice for Hamza", iar suporterii au afişat bannere pro-Hamza şi au scandat împotriva edilului constănţean.

"Indiferent de ce s-a întâmplat, forţa pumnului şi intimidarea nu trebuie să primeze la noi în ţară. Suntem alături de Hamza Younes, un fotbalist care luptă pentru echipa Ploieştiului. Am contactat un avocat licenţiat în Franţa şi vom sprijini toate acţiunile pe care Hamza le va face în instaţă", a declarat Doru Alexiu, liderul Ligii Suporterilor "Constantin Tabarcea".

"Vrem dreptate pentru omul Hamza Younes. Este unul dintre noi, dar, în acelaşi timp, şi un cetăţean străin care îşi face meseria în România. Sperăm să putem arăta
că justiţia există la noi în ţară şi este la fel pentru toţi, indiferent de rangul de moment al fiecărui", a spus Octav Preda, liderul Ligii Suporterilor "Lupii Galbeni".

De asemenea, fanii petrolişti sunt solidari cu acţiunea suporterilor Rapidului aflaţi în greva foamei, o acţiune pentru sprijinirea acestora urmând să aibă loc în zilele
următoare.

Atacantul tunisian al echipei Petrolul Ploieşti, Younes Hamza, a depus, luni după-amiază, o plângere la Poliţia Mamaia împotriva a doi bărbaţi care l-ar fi agresat şi care, potrivit declaraţiilor sale, ar fi gărzi de corp ale primarului Constanţei, Radu Mazăre.

Atacantul tunisian a declarat că a avut o altercaţie verbală cu primarul Radu Mazăre şi că ar fi fost apoi lovit de gărzile de corp ale edilului.

Pe de altă parte, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a susţinut că el este cel care a fost agresat de fotbalistul Younes Hamza, care a vrut să îl lovească cu ski jetul şi l-a înjurat, şi a spus că se gândeşte să depună plângere penală împotriva acestuia pentru tentativă la omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici