Aproximativ o sută de fani chilieni au intrat cu forţa pe arena Maracana

Aproximativ o sută de fani chilieni fără bilete au fost reţinuţi, miercuri, după ce au pătruns cu forţa prin intrarea rezervată presei pe arena Maracana, cu puţin timp înainte de începutul meciului Spania - Chile.

135 afișări
Imaginea articolului Aproximativ o sută de fani chilieni au intrat cu forţa pe arena Maracana

Aproximativ o sută de fani chilieni au intrat cu forţa pe arena Maracana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Suporterii, care purtaru tricouri cu însemnele echipei Chile, "au forţat intarea presei pentru că nu aveau bilete. Ei au dorit să intre în stadion, dar au fost împiedicaţi", a declarat Diego Guillerme Souza, membru al serviciului de securitate.

Potrivit presei braziliene, fanii au traversat în fugă sala de presă, dar au fost reţinuţi înainte de a ajunge în peluze.

Site-ul G1 susţine că în busculada ce a urmat au fost rănite cinci persoane, o femeie având mâna ruptă.

Într-un comunicat, FIFA a condamnat acest incident şi a anunţat că au fost arestate 85 de persoane.

"Organizatorii Cupei Mondiale condamnă aceste acte şi vor comunica ulterior măsurile ce vor fi luate pentru a evita astfel de incidente", a precizat FIFA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici