Arbitrii i-au luat tricoul albastru înapoi rutierului Csaky

Rutierul echipei Tuşnad Cycling Team, Tamas Csaky, nu va mai purta tricoul albastru după etapa a cincea a Turului Ciclist al României, din cauza unei greşeli a arbitrilor, transmite trimisul MEDIAFAX.

20 afișări
Imaginea articolului Arbitrii i-au luat tricoul albastru înapoi rutierului Csaky

Arbitrii i-au luat tricoul albastru înapoi rutierului Csaky (Imagine: Mediafax Foto)

Tamas Csaky a urcat pe podium la sosirea la Miercurea Ciuc şi a primit tricoul albastru, însă la câteva minute după festivitate, arbitrii au anunţat că au calculat greşit timpul, astfel că tricoul albastru, al celui mai bun ciclist român, va fi purtat de Daniel Anghelache.

Arbitrii au mai greşit şi la desemnarea tricoului galben al primei etape, schimbându-l pe deţinător chiar pe podium la festivitatea de premiere de la Brăila.

De asemenea, rutierul Eduard Carol Novac (Cycling Team Tuşnad), deţinătorul tricoului albastru al prologului de la Mamaia, a declarat, luni, că a abandonat în prima etapă din cauza arbitrilor, care, în opinia sa, nu sunt deloc pregătiţi pentru această competiţie.

Etapa a cincea a fost câştigată de rutierul italian Alex Buttazzoni, urmat de letonul Normounds Lasis (Cycling Club Burgas - Bulgaria) şi de Gergeli Ivanics (Betonexpressz 2000-Limonta - Ungaria).

Etapa a VI-a va avea loc, vineri, pe traseul Miercurea Ciuc - Sighişoara - Mediaş - Sibiu, 193 km.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici