Arbitrii meciurilor de sâmbătă din Liga I

Arbitrul Mihai Prodan va conduce la centru partida dintre echipele Dinamo şi Astra Ploieşti, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XVIII-a a Ligii I, informează site-ul oficial al CCA.

8 afișări
Imaginea articolului Arbitrii meciurilor de sâmbătă din Liga I

Arbitrii meciurilor de sâmbătă din Liga I (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Prodan va fi ajutat de asistenţii Zoltan Szekely şi Gero Szabo, arbitru de rezervă fiind desemnat Florin Miron. Observatorii întâlnirii vor fi Anton Heleşteanu şi Alexandru Popescu. Partida va fi transmisă în direct de postul Digi Sport.

Arbitrii si observatorii partidei Gloria - FC Timişoara sunt următorii:

Gloria Bistriţa - FC Timişoara, sâmbătă, ora 18.00, Gsp TV

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Aurel Oniţă, Radu Ghinguleac (asistenţi) - Paul Unimatan (rezervă)

Observatori: Constantin Ştefan, Gheorghe Nedelescu

Supervizor: Mircea Cezar Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici