Arbitrii nu mai au voie să facă declaraţii presei

Conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor le interzice arbitrilor din Lotul A să mai facă declaraţii presei începând cu următoarea etapă a Ligii I, susţinând că prin această decizie îi protejează, a anunţat, marţi, preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, în cadrul consfătuirii de la Casa Fotbalului.

23 afișări
Imaginea articolului Arbitrii nu mai au voie să facă declaraţii presei

Gheorghe Constantin: Arbitrii nu mai au voie să facă declaraţii presei (Imagine: Mediafax Foto)

"Începând de săptămâna viitoare arbitrii nu mai au voie să facă declaraţii despre deciziile luate în teren. Arbitrii, de acum înainte, vor vorbi doar pe teren. Pentru că s-a ajuns ca după etapă să se discute în presă până miercuri sau joi ce a făcut arbitrul cutare, că a dormit pe teren, că a recunoscut că a greşit la o fază şi aşa mai departe. După meci nu e bine ca arbitrul să vorbească", a spus Constantin.

Oficialul a menţionat că CCA va urmări timp de şase etape dacă decizia de a lua dreptul arbitrilor de a se apăra atunci când sunt acuzaţi de oficiali ai cluburilor este bună. "Nu este hotărârea mea, este a întregii conduceri a Comisiei ca arbitrii să nu mai facă declaraţii în presă. Dacă va fi bine o vom menţine, dacă nu, vom vedea peste şase etape şi vom lua o decizie. Dar noi aşa gândim că e bine, în acest fel îi protejăm pe arbitri", a precizat Gheorghe Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici