ArcelorMittal îşi menţine termenii colaborării cu echipa de fotbal Oţelul Galaţi

ArcelorMittal nu intenţionează să schimbe termenii contractului de colaborare cu echipa de fotbal Oţelul Galaţi, în ciuda faptului că aceasta s-a clasat pe primul loc în Liga I şi urmează să evolueze în gruple Ligii Campionilor în această toamnă.

155 afișări
Imaginea articolului ArcelorMittal îşi menţine termenii colaborării cu echipa de fotbal Oţelul Galaţi

ArcelorMittal (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Managerul general al ArcelorMittal Galaţi, Thierry Le Gall, a declarat că orientarea companiei va rămâne aceeaşi în relaţia cu Oţelul Galaţi şi că acest lucru presupune ca reprezentanţii clubului să găsească rapid un partener dispus să investească în fotbal.

"Noi vom menţine aceeaşi orientare pentru echipa de fotbal Oţelul Galaţi. Interesul echipei de fotbal este să găsească un investitor, un partener pe termen lung pentru care fotbalul să fie parte a proiectului şi cred că cel mai bun moment este atunci când echipa este în lumina reflectoarelor. Ne menţinem aceeaşi poziţie şi nu avem niciun fel de schimbare în plan", a declarat Thierry Le Gall, CEO al ArcelorMittal Galaţi.

În ce priveşte construirea sau modernizarea unui stadion în Galaţi, care să răspundă cerinţelor UEFA pentru disputarea meciurilor în competiţii europene, Le Gall a afirmat că este imposibilă o intervenţie a ArcelorMittal în acest sens.

"Am auzit de constrângeri ale forurilor europene de fotbal în ceea ce priveşte stadioanele şi că Galaţiul nu se încadrează în aceste standarde. Este imposibil să modernizăm stadionul pentru primele jocuri care sunt în septembrie. Este o părere personală, dar nu cred că modernizarea stadionului este printre proiectele noastre", a completat directorul general al combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi.

În momentul de faţă, între Oţelul Galaţi şi ArcelorMittal există un contract de colaborare, echipa de fotbal beneficiind de o finanţare de aproximativ două milioane de euro anual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici