Arena Naţională va fi acoperită pe durata meciului din Supercupa României

Acoperişul Arenei Naţionale va fi tras pe durata partidei Steaua - Astra Giurgiu din Supercupa României ca urmare a prognozei meteo conform căreia la Bucureşti va ploua la ora meciului din această seară, informează site-ul oficial al FRF.

133 afișări
Imaginea articolului Arena Naţională va fi acoperită pe durata meciului din Supercupa României

Arena Naţională va fi acoperită pe durata meciului din Supercupa României (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

"Meteorologii au anunţat că va ploua la ora meciului, iar temperatura va fi de 21 de grade Celsius, astfel că s-a decis ca acoperişul de pe Arena Naţională să fie tras pe durata partidei", se menţionează pe site-ul citat.

Federaţia Română de Fotbal anunţă că suporterii care doresc să-şi achiziţioneze tichete la Supercupa României o pot face de la casele de bilete de la intrările din bulevardele Basarabia şi Maior Coravu, care vor fi deschise până la ora de start a meciului.

Preţurile biletelor sunt cuprinse între 20 şi 300 de lei. Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete în baza actului de identitate.

Supercupa României Timişoreana dintre Steaua şi Astra Giurgiu va avea loc în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici