Argăseală: Arthuro a semnat contractul şi va juca trei ani la Steaua

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, duminică, la Sport.ro, că atacantul brazilian Arthuro Henrique Bernhardt, de la Deportivo Alaves, a semnat un contract pe trei ani cu gruparea din Buelvardul Ghencea, urmând ca săptămâna viitoare să se prezinte la echipă.

14 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Arthuro a semnat contractul şi va juca trei ani la Steaua

Argăseală: Arthuro a semnat contractul şi va juca trei ani la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Arthuro e al Stelei. Steaua şi jucătorul au semnat contractul, iar el va juca trei ani la Steaua. Nu am plătit 800.000 de euro pe Arthuro, ci mult mai puţin", a spus Argaseală, citat de www.sport.ro.

Oficialul stelist a menţionat că Arthuro a fost recomandat Stelei de fostul internaţional român Gheorghe Craioveanu, care s-a stabilit în Spania, ţară la care a evoluat pentru Real Sociedad, Villarreal şi Getafe. "Nu există un atacant ca Arthuro în România. Am vorbit cu Craioveanu şi mi l-a recomandat. Arthuro nu va fi un jucător spectaculos, ci eficient. Are un joc bun de cap şi un picior stâng periculos", a subliniat Argaseală.

Duminică, FC Steaua anunţase, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Deportivo Alaves pentru transferul definitiv al lui Arthuro. Atacantul brazilian, care va împlini 26 de ani la 27 august, a jucat în sezonul trecut, sub formă de împrumut, la gruparea de ligă secundă Cordoba. De-a lungul carierei el a mai evoluat la Middlesbrough, Racing Santander şi Sporting Gijon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici