Argăseală: Dinamoviştii îşi doresc victoria noastră cu Urziceni pentru a-şi lua primele

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că este normal ca dinamoviştii să îşi dorească victoria Stelei în meciul cu Unirea Urziceni, deoarece ar rămâne pe primul loc în clasament şi şi-ar încasa primele restante.

34 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Dinamoviştii îşi doresc victoria noastră cu Urziceni pentru a-şi lua primele

Argăseală: Dinamoviştii îşi doresc victoria noastră cu Urziceni pentru a-şi lua primele

"Suntem neliniştiţi, în situaţia în care suntem, n-avem cum să fim liniştiţi. Avem bătăi de inimă mai multe şi creşte tensiunea înaintea meciului cu Urziceni. Sunt mari probleme cu jucătorii accidentaţi, dar trebuie să câştigăm. E o problemă mare pe partea dreaptă. Cred că Marian Iancu s-a referit că Steaua are valoare şi va câştiga, nu e niciodată ironic. Kapetanos a arătat că are cele mai bune calităţi pe postul lui. Dacă e în avantajul lor să câştige Steaua ca să rămână ei pe primul loc, e normal şi logic ca dinamoviştii să îşi dorească să bată Steaua pe Urziceni. Dacă rămân pe primul loc, îşi iau banii, şi e normal să vrea să câştige Steaua luni", a spus Argăseală.

Oficialul stelist a menţionat că echipa nu poate fi liniştită după seria de rezultate negative. "E posibil ca lipsa de continuitate a antrenorilor să fi avut consecinţe negative. Dorinel Munteanu are susţinere, când echipa o să aibă un prim succes, îşi va reveni. Trebuie menţinut pentru a avea acest prim rezultat, iar cu Fiorentina să aibă suportul primului meci câştigat. Nu putem spune că Steaua este favorită certă cu Unirea, dar avem prima şansă", a comentat el.

Argăseală a menţionat că a discutat cu liderii suporterilor Stelei şi că aceştia l-au asigurat că nu vor crea incidente la meciul cu Unirea: "Probabil că vor protesta necântând, dar nu prin manifestări violente".

Argăseală a spus că finanţatorul Gigi Becali va avea mai mult timp pentru activitatea clubului dacă se retrage din politică, aşa cum a anunţat că este posibil.

Meciul Steaua - Unirea Urziceni, din etapa a XVII-a, ultima a turului, va avea loc luni, la ora 20.30, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici