Argăseală: Iordănescu îşi va împărţi timpul între politică şi Steaua din iarnă

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că fostul selcţioner Anghel Iordănescu îşi va împărţi timpul între politică şi formaţa "roş-albastră" după ce ve prelua din iarnă funcţia de manager sportiv şi crede că senatorul va media conflictul dintre MApN şi Gigi Becali.

65 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Iordănescu îşi va împărţi timpul între politică şi Steaua din iarnă

Argăseală: Iordănescu îşi va împărţi timpul între politică şi Steaua din iarnă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dacă aşa a anunţat patronul, aşa este, va fi manager din iarnă. Până atunci, domnul Iordănescu are timp să-şi programeze timpul în aşa fel încât să se împartă şi între activitatea de la club şi cea politică. Domnul Iordănescu era un apropiat al Stelei, venea la meciuri, chiar şi în deplasări, cu atât mai mult va avea acum un cuvânt de spus la Steaua", a spus Argăseală

Valeriu Argăseală consideră că Anghel Iordănescu poate fi decisiv în aplanarea conflictului cu Ministerul Apărării Naţionale şi reîntoarcerea Stelei pe stadionul din Bulevardul Ghencea. "Steaua s-a născut şi a trăit pe stadionul din Ghencea. Toată lumea îşi doreşte întoarcerea Stelei acolo iar domnul Iordănescu cu siguranţă nu a inspectat doar terenul de joc în vizita de la stadion, ci vrea şi el să rezolve această problemă", a mai spus Argăseală.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că Anghel Iordănescu va fi din iarnă managerul sportiv al clubului şi că fostul selecţioner nu vrea să preia acum funcţia deoarece i-ar ştirbi meritele antrenorului Ilie Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici